dimarts, 4 d’octubre del 2011

Un "he tornat" i un "fins sempre més"

Benvolguts i benvolgudes tots i totes!

Després de tant de temps d'inactivitat vacacional i sabàtica per fi torno a escriure al bloc. Si no ho he fet abans és perquè estava plantejant fer-li un rentat de cara i canviar algunes coses. De moment ja he canviat el format i el pròxim serà canviar el nom, que l'actual no m'acabava de fer el pes...

Però no només li vull donar un nou aspecte sinó també explorar i aprofundir més en les possibilitats d'aquest mitjà tant meravellós com és internet. Això sí, l'estil no el canvio per res! Seguiré escrivint en català (no feia falta dir-ho) i seguiré escrivint del que ens ocupa i preocupa en clau ebrenca, republicana i catalanista. Com no!

I volia començar aquesta nova etapa recordant a un personatge que, professionalment, significa molt per mi, Jordi Dauder. L'actor badaloní, que ens va deixar el passat dia 15 de setembre, va ser la meua primera noticia com a periodista i després d'haver conegut més coses sobre ell encara l'admiro més. Si vos sona el seu nom, segur que us sona (i mai millor dit) la seua veu, doncs és el doblador de l'Emperador Palpatine a la saga Star Wars i ha posat veu a molts altres personatges. També va ser un dels protagonistes de la sèrie de TV3 Nissaga de Poder i actualment el podem veure a les pantalles en la seva darrera i pòstuma pel·lícula, Catalunya Über Alles, on interpreta un polític amb moltes semblances al nostre estimat Anglada.

Aquí vos deixo el magnífic discurs que pronuncià quan li van donar el Gaudí d'Honor l'any passat. "Gaudiu-lo":



 Jordi Dauder, descansi en pau.
Salut i República!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada