dimecres, 22 de desembre del 2010

‘Pichi’ Alonso i Víctor Muñoz fiquen punt i final a la Lliga de Futbol de la Facultat de Comunicació

Els dos ex futbolistes del Barça van participar en l’acte de cloenda

Els premiats en aquesta I Lliga de Comunicació
Daniel Sainz de Aja, Bellaterra. Ahir la Lliga de la Facultat de Comunicació va viure el seu primer homenatge amb un acte de cloenda excepcional que va comptar amb la presència dels ex jugadors del Barça Àngel “Pichi” Alonso i Víctor Muñoz. La Lliga d’aquesta facultat ha estat una experiència pionera en la Universitat Autònoma i ahir es va ficar punt i seguit, ja que està previst que es continuï celebrant durant molts anys.

Els ex futbolistes van valorar molt positivament aquesta experiència i van comentar l’estreteta relació entre els valors de l’esport i la comunicació. Víctor Muñoz, per la seva banda, va referir-se al seu recent fitxatge per l’equip rus Terek Grozny preguntant-se com s’ho faria per comunicar-se amb els seus futurs jugadors. El presentador de la gal·la va ficar la nota d’humor quan va canat la cançó que el programa Crackòvia li dedica a “Pichi” i al seu famós hat-trick de Göteborg.


Tot i que el principal atractiu d’aquest acte va ser la presència dels ex jugadors del Barça, els equips participants en aquest projecte pioner van rebre un gran homenatge. L’Atlético Che Guevara va rebre la copa que els acredita com a Campions de Lliga, el Recre de Juerga va ser premiat amb un diploma al millor bloc i las Champiñones (un equip integrat únicament per dones) va rebre el premi a la esportivitat. Altres premiats foren Joshua Sánchez com a pichichi de la lliga i l’Aston Birra com a millor afició.
Víctor i Pichi

El degà de la Facultat de Comunicació, Josep Maria Català, va alabar la iniciativa del seu col·lega Santiago Tejedor: «Aquesta lliga ha estat un referent per altres facultats». També va prendre la paraula el professor d’història de la comunicació, José Maria Perceval, el qual va sorpendre amb una curiosa presentació sobre la història del futbol.

1 comentari:

  1. doncs no te'n riguis que pal gener ja tenim uns quants amistosos! xDD

    ResponElimina