dimarts, 23 de novembre del 2010

Top 10 d'Anglanades

10. Sembla ser que estem despertant expectació, però, ens faran sortir? No! Perquè ens tenen por, ens volen silenciar. Però ja no ens silenciaran més a partir del diumenge que ve!

9. El pròxim 28 de Novembre els homes i les dones de Plataforma per Catalunya direm clar i català que tenim les mans netes, netes, netes!

8. El gandul de Carod-Rovira defensava un Islam a la catalana!

7. El 28 de Novembre arribarà la fi d’aquesta classe política podrida, parasitària i decadent que el millor que ha sapigut fer és enriquir-se, enriquir-se i enriquir-se!

6. El 28 de Novembre obrirem l’emissió dels telenotícies europeus i tothom anunciarà que Plataforma per Catalunya, el partit de les mans netes a entrat com una moto al Parlament de Catalunya!

5. Que ningú ho posi en dubte (l’èxit electoral de PxC)! Ni el senyor Mas, ni el senyor Montilla, ni el senyor Puigcercós, que són uns traïdors a la pàtria!

4. ¡No dejaremos que nuestra europa cristiana sea invadida por el enemigo islamista!

3. Alícia Sánchez-Camacho es passa més hores als salons de bellesa que per preocupar-se pels problemes dels catalans! Senyora Sánchez Camacho, és vostè una poca vergonya i una impostora!

2. Montilla, ets un inútil i un incompetent! (referint-se a la seva poca carisma) Farà més bona cara el dia que es mori!

1. Plataforma per Catalunya ens hem convertit en la resistència contra l’ocupació a la que ha estat sotmesa Catalunya i, per tant, els diem des d’aquí a tota aquesta gent que són els invasors: que se’n vagin, que se’n vagin i que se’n vagin! No us volem a casa nostra! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada